Escola de Pares. “Educar és estimar”

     Sabem que una de les emocions més fortes en aquesta vida és tenir un, dos, tres, … fills. Els fills camvien la vida. Cada fill, camvia la vida. Els pares deixem de ser persones centrades en nosaltres mateixos i ens convertim en persones obligades feliçment a donar el millor de nosaltres mateixos…i és que a un fill, li donariem sempre el millor. Però que és el millor?
A través d’aquests serveis volem oferir-vos diferents pautes i estratègies per tal de millorar l’entorn familiar i poder donar als vostres fills una educació que els permeti ser persones compromeses, responsables, autònomes i sobretot, felices.

Tallers, Tangram Psicologia
tornar Tangram , atrás

Taller Educatiu: Guia educativa per a pares i mares

     Al llarg de l’any realitzem cursos de formació per a pares i mares, dirigits per psicòlegs, amb l’objectiu d’informar i assessorar sobre les diferents tècniques per educar i relacionar-se amb els nostres fills. Tanmateix, guiem el procés d’aplicació de tot allò après i compartim experiències entre pares i professionals.
Els cursos tenen una durada de 3 mesos (12 sessions) i estan formats per un màxim de 10 families*:

Taller Pares, Tangram Psicologia

* La direcció de Tangram Educació es reserva el dret a no iniciar els tallers que no arribin a un mínim de 5 famílies.

Per a més informació...

Taller d’ Assesorament Individualizat

     Volem, a través d’aquest servei, ajudar-vos a veure quin és el camí adequat i donar-vos pistes de com seguir-lo per a resoldre aquelles pors i dubtes que molt sovint sorgeixen.

Taller Pares, Tangram Psicologia

I ho fem treballant directament i individualment amb vosaltres, al llarg de 5 sessions distribuides en els seguents blocs temàtics:

Per a més informació...
Tangram TM - info@tangrampsicologia.com - tlfs: 932 42 63 67 / 692 91 14 75 Avís legal    Copyright 2018 ©
Articles
Tangram, Articles Of
Tangram, Articles On
Siguenos en nuestro